Personal Training Aalsmeer

Personal Training

De meest intensieve vorm van begeleiding. Tijdens de 1 op 1 sessies drijven we je tot het uiterste en staat alles in het teken van resultaat. Wekelijks bespreken we het op maat gemaakte voedingsplan en de progressie richting de doelen. We leren je stap voor stap hoe jij de oefeningen perfect moet uitvoeren, wat de juiste voeding is voor jouw lichaam en hoe dit in te delen op het dagelijks leven, zodat we iedere sessie weer een stap dichter bij jouw gewenste resultaat komen.
See me Fit staat voor resultaat door passie en kwaliteit. Alles wat wij doen staat in het teken van resultaat halen en behouden!

Duo Personal training

Gaat personal training te ver of train je graag met je partner, vriend of vriendin? Dan zijn de duo training wellicht iets voor jou. Jullie trainen met z’n tweeën onder begeleiding van een van onze trainers. Ieder traint met zijn of haar persoonlijk schema op zijn of haar eigen niveau. Je maakt gebruik van de voordelen van onze pt sessies, maar deelt de kosten.

Small group training

Groepen van 4 of 6 personen

Maak gebruik van de voordelen van het trainen met een personal trainer! In kleine groepen tot 6 personen werk je in onze privé gym jouw persoonlijke trainingsplan af. Dit doe je altijd onder leiding van een ervaren en gecertificeerde trainer. Daarnaast begeleiden wij jou op het gebied van voeding en lifestyle. Benieuwd of het iets voor jou is? Maak een afspraak voor een gratis proefsessie.

10 weken fundamental programma

Ons Fundamental Programma is een begeleidingstraject van 10 weken. Tijdens dit programma train je 3 keer per week en ontvang je iedere vrijdag een uitgeschreven voedingsplan. 

Wil je meer informatie over dit programma? Klik dan op de button hieronder.

Recensies klanten See me Fit